Elke opdracht keurig
uitgevoerd.

Contact

Aanleg van opritten

Bij uw woning of bedrijf hoort ook een mooie of nuttige weg naar de voordeur. Toch? Kies daarom voor de samenwerking met Bouwwerken Nils voor de mooiste, strakste en handigste oprijlanen, paden of opritten uit Brakel. Deze firma is actief in heel Oost-Vlaanderen en werkt steeds met een gratis offerte.

Mooi en functioneel

Voor elke opdracht wordt er voorzien in een totaalpakket. Dat wil zeggen dat voor u alle eventuele afbraakwerken, afvoer van afval en voorbereidende grondwerken inclusief zijn. Onderschat bovendien het belang niet van die grondwerken, want een goede en stevige ondergrond voorkomt eventuele latere verzakkingen.

Alle stijlen

Voor de aanleg van opritten zijn verschillende materialen mogelijk. Denk maar aan bestratingen zoals klinkers, tegels, natuursteen, siergrind, platines, ... Bouwwerken Nils staat u bij in de juiste keuze zodat het geheel mooi aansluit bij uw bestaand pand en eventuele aankleding.

De materiaalkeuze kan al vrij bepalend zijn in de stijl die u wenst te hanteren. Toch staat deze vakman steeds open voor suggesties en begeleidt hij u mee in de keuze van uiteindelijke stijl. Daarin is alle mogelijk.